predstavlja


Letnju internacionalnu radionicu Beograd 2006

"Savremeni teatar - misao i tehnika"


Drage kolege i prijatelji,

Sa zadovoljstvom najavljujemo treću Letnju internacionalnu radionicu "Savremeni teatar - misao i tehnika" koja će se održati od 24. jula do 5. avgusta u Kulturnom centru REX u Beogradu.

Nakon veoma pozitivnih iskustava u radu u internacionalnim radionicama 2004. i 2005. koje su okupile mlade ljude iz Nemačke, Austrije, Luksemburga, Italije, Slovenije, Hrvatske, Rumunije i Srbije i Crne Gore, Pozorišna laboratorija Plavo pozorište poziva mlade glumce, reditelje, muzičare, kostimografe, scenografe, menadžere, sve pozorišne ljude, kao i mlade ljude koji se ne bave pozorištem profesionalno, ali žele da se upoznaju sa metodama i tehnikama rada u savremenom pozorištu kroz specifičan način rada Plavog pozorišta.

Tokom dvonedeljnog rada koji se završava prezentacijom rada otvorenom za publiku, polaznici radionice će steći stručno pozorišno znanje na polju misli i tehnike kroz istraživački proces i kreatvni rad.

Pozorišna laboratorija Plavo pozorište osnovana je 1995. Od tada je Plavo pozorište realizovalo deset profesionalnih pozorišnih produkcija i preko 80 različitih edukativnih projekata, trudeći se da približi ideje savremenog pozorišta ljudima u zemlji i inostranstvu. Naš cilj u ovom projektu je da podelimo sa polaznicima viziju pozorišta kao mesta samoistraživanja, mesta komunikacije, prostora otvorenog uma u kome se mogu reći neke važne stvari o sebi i svetu koji nas okružuje.

Dobro došli!

Plavo pozorište


Molimo vas da ovo obaveštenje pošaljete ljudima za koje smatrate da bi ih zanimalo.
Detaljne informacije i prijave: 064 190 30 64 ili plavopozoriste@yahoo.com.

Više informacija o Plavom pozorištu.

Plavo pozorište
Senjačka 3
11000 Belgrade
Serbia
tel: +381 11 2652 085, 64 190 30 64
e-mail: b.nebo@eunet.yu, plavopozoriste@hotmail.com, plavopozoriste@yahoo.com