Obaveštavamo vas da je izašao novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalističke inicijative. Preuzmite Direktnu akciju br. 15 u PDF formatu sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-15.pdf

U ovom broju čitajte o talasu štrajkova koji se širi Srbijom, antikapitalističkom obeležavanju Dana rada, policijskim sabotažama akcija radikalnih studenata. Pišemo i o istoriji Prvog maja, kao i o aktivnostima radikalnih radnika u Hondurasu, masovnom štrajku u Italiji i drugim temama.

Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Plato i Beopolis, kulturnim centrima REX i CZKD, kafićima Brat Fidel, Brat Če i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, U Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kafiću Kuća čaja, u Zaječaru u Omladinskom centru Zaječar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija se finansira vašim donacijama. Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slaćemo DA na kućnu adresu u narednih šest meseci.

Uređivački kolektiv "Direktne akcije"
Anarhosindikalistička inicijativa