Imovinu preduzeće 'Ciglana' d.o.o. u stečaju iz Srbobrana prodata je po početnoj ceni od 15,1 milion dinara, jedinom zainteresovanom kupcu Vojislavu Križanoviću, koji se bavi transportom i trgovinom građevinskog materijala.

Novi vlasnik beogradskih preduzeća u stečaju DD 'Brodogradilište-brodotehnika', 'Brodotehnika-brodplastika' d.o.o. i 'Brodotehnika-inženjering' d.o.o. je beogradsko preduzeće 'Intereksport' d.o.o. koje se bavi istom delatnošću i koje je imovinu ta tri preduzeća kupilo za 333,4 miliona dinara.

Imovina preduzeća za izradu električnih aparata za domaćinstvo i pištolja za molersko farbarske radove 'Elan' iz Ccuruga prodata je za 17,5 miliona dinara samostalnoj zanatskoj radnji 'Solarov' iz Novog Sada, koja se bavi proizvodnjom rashladnih uređaja i koja će tu proizvodnju preseliti u Novi Sad.

Prodate su i dve parcele zemljoradničke zadruge 'Kikinda'. Jednu je kupilo novosadsko preduzeće 'Agroglob' za 190 miliona dinara, a drugu poljoprivredno preduzeće 'Eliksir agrar' iz Kikinde, koje parcelu od oko osam hektara kupilo za 1,13 miliona dinara.

Novi vlasnik 'Agroservisa' a.d. iz Kikinde čija je imovina prodata za 19 miliona dinara je Jovan Bulatović, koji se bavi proizvodnjom alatnih mašina.

Prodata je i imovina preduzeća 'DIB Knjaževac' iz Knjaževca za 389.410 dinara, 'Cibes' iz Novog Beograda za 5,388 miliona dinara, kao i 15 celina zaječarskog preduzeća 'Kučaj trans' za oko 2,4 miliona dinara.