03. februara rano ujutru, oko 2 sata, gomila vidno uznemirenih policajaca MUP-a Srbije upala je u zemunski klub Fest i prekinuvši muziku u klubu počela sa legitimisanjem gostiju. Oni su upali u klub, prekinuli Karaoke party i legitimisali ljude, ali to im nije bilo dosta, pa je jedan od tih policajaca, koji je bio vidno isfrustriran zbog nečega i veoma nervozan počeo da teroriše ljude po klubu, da bi vrhunac bio u momentu kada je viknuo iz sveg glasa: Ako čujem još samo jednu reč pucaću iz pumparice!.

U tom trenutku nastao je totalni muk, postalo je očigledno da je vrag odneo šalu i da dotični gospodin nije sasvim čist. U klubu je bilo još oko 4-5 policajaca, ali niko nije reagovao na ovakvo ponašanje kolege. Taj policajac se tada popeo na pozornicu kluba i sve vreme dok smo čekali da se vrate naše lične karte koje su odnete na proveru, on je škljocao prekidačem 'pumparice' u nekom svom ritmu, što je vidno potreslo sve prisutne goste. Ovaj vid psihičkog maltretiranja je izazvao veliki šok kod brojnih gostiju (koji su bili uglavnom tinejdžeri) od kojih je par devojaka čak briznulo u plač.

Šta bi taj manijak radio i kako bi se ponašao da je 'legitimisao' neku manju grupicu ili nedobog pojedinca, kad se ovako ponašao pred oko stotinak ljudi??