Beograd - Miodrag Subašić (61) poginuo je juče prilikom pada s građevine u Nebojšinoj ulici na Vračaru. Nesreća se dogodila oko 13 časova i radnik je ostao na mestu mrtav. Nesrećni Subašić bio je zaposlen u građevinskom preduzeću "Montera", koje je radilo na izgradnji višespratnog poslovnog prostora kao tesar.

img/wiki_up//1102Djordje-Jovanovic.jpg

Telo nesrećnog radnika


Kako je do nesreće došlo, niko od Subašićevih kolega nije mogao da nam kaže. Navodno, niko nije video trenutak kada je ovaj nesrećni radnik pao. Smrt kolege ih je zaprepastila.

- Ovo je strašno šta se dogodilo. Ne znam šta da kažem. Svi smo mi u istoj poziciji. Nisam video kako je Subašić pao, ali sam čuo neki tupi udarac. Ubrzo nakon toga počeli su uzvici kolega. Sjurili smo se dole. Prizor je bio stravičan. Miodragu nije bilo pomoći - priča nam jedan od radnika.

Na mesto tragedije došao je i vlasnik građevinske firme "Montera", ali se do njega nije moglo doći zbog policije koja je obezbeđivala mesto tragedije. Radnik građevinske inspekcije na mesto tragedije došao je tek dva sata nakon ovog nesrećnog događaja.

Sve to vreme telo nastradalog Subašića ležalo je na putu prekriveno belim čaršavom. Inspekcijski radnik pogledao je leš i odmah počeo sa ispitivanjem radnika koji su radili na izgradnji ovog poslovnog prostora. Subašićevo telo poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

Izvor