Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Pet 14 of Jun, 2024 [13:39 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 602 onlajn korisnika

Forum: Lokalne grupe

Forumi->Lokalne grupe->Анархистички Колектив Ћелија - Црвенка


pojedinac
posts:3
1 zvezde
Анархистички Колектив Ћелија - Црвенка


Поздрав свима, малима и великима, желимо да вас обавестимо да је наш скромни Колектив, који ускоро пуни 3 године, овог месеца "избацио" два пројекта на које смо посебно поносни. Изашао је други број нашег анархистичког билтена за развој грађанске свести и провокацију маште "Шамар", а упоредо са њим, из штампе је изашла и збирка поезије са радним насловом "Пре и после нас... (поезија из унутрашњости)".
Други број билтена је посвећен углавном локалним проблемима, изјавама и обећањима политичара из наше непосредне околине, организацији саботажа, проблемима избеглица у нашој општини, односу религије према женама, антифашизму и анархо-индивидуализму.
Што се збирке поезије тиче, то је већ бисер наше бескрупулозности и безобразлука. Користећи неке фиктивне и непостојеће организације при дому културе, успели смо да, после донкихотовске борбе, преваримо наше општинаре и да издејствујемо да нам општина из буџета уплати средства за објављивање књиге. Када су схватили да су паре отишле анархистима, било је касно, већ су биле паметно потрошене, а књига у штампању. Не морам да нагласим да је тема књиге управо неспособност и ступидност наших политичара и општинара и да смо на сва звона ударили да свима објавимо како су нас они финансирали да кењамо по њима. Чак смо и нагласили да је ово први пут у историји да држава преко својих локалних органа финансира један анархистички пројекат.
Толико од нас, ако је неко заинтересован за наш билтен и књигу, нека се јави на форуму и биће ми драго да му пошаљем примерак, наравно гратис.
Поздрав


  korisnik je offline
u: Čet 23 of Jul, 2009 [06:54 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 27649

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.08 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.80MB ]   [ 79 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.85 ]